شرایط 2018 لازم برای اخذ ویزای tier 4 انگلستان

ویزاهای تحصیلی انگلستان با نام tier 4 student visa شناخته می شوند و به دو گروه تقسیم می شوند. برای افراد ۴ تا ۱۷ ساله که قصد تحصیل در مدارس انگلستان را دارند ویزای tier 4 (child) و برای افراد بالای ۱۶ سال ویزای tier 4 (general) صادر می شود.

علاوه بر شرط سنی صدور این ویزاها شروط دیگری نیز دارد که به شرح ذیل می باشد:

Tier 4 (child) student visa

  • نامه پذیرش مدرسه
  • نامه رضایت والدین یا سرپرست فرد
  • تمکن مالی کافی برای پوشش دادن هزینه های زندگی و تحصیل فرد
  • شخص باید شهروند کشوری به جز کشورهای منطقه اقتصادی اروپا یا سویس باشد

Tier 4 (general) student visa

  • نامه پذیرش تحصیلی
  • تسلط بر مهارت های چهار گانه زبان انگلیسی
  • تمکن مالی کافی برای پوشش دادن هزینه های زندگی و تحصیل فرد (این مقدار بنا بر شرایط هر فرد متغیر است)
  • شخص باید شهروند کشوری به جز کشورهای منطقه اقتصادی اروپا یا سویس باشد

متقاضی می تواند از ۳ ماه قبل از شروع دوره تحصیلی اش در انگلستان درخواست ویزا بدهد. هزینه درخواست ویزای تحصیلی انگلستان در هر دو نوع برای هر شخص ۳۲۸ پوند می باشد. این هزینه برای همراهان ویزای جنرال (همسر، پارتنر و فرزندان زیر ۱۸ سال) همین مقدار است. والدین شخصی که ویزای tier 4 (child) را دارد می توانند درخواست ویزای Parent of a tier 4 (child) visa را بدهند. هزینه درخواست این ویزا ۴۰۵ پوند می باشد.

هر فرد متقاضی ویزا باید مبلغی را تحت عنوان healthcare surcharge پرداخت کند که مقدار آن برای هر فرد محصل سالیانه ۱۵۰ پوند است. این مقدار برای هر همراه هم ۱۵۰ پوند در سال می باشد، که باید برای تمام سال های تحصیل یک جا پرداخت شود. رسید پرداخت این مبلغ باید به باقی مدارک برای درخواست ویزا الصاق شود.

شخص متقاضی ویزا باید نشان دهد که تمکن مالی برای پوشش دادن هزینه های تحصیلی و زندگی خود را دارد. شخص باید مبلغی را در حسابی به نام خودش یا والدینش(سرپرست) واریز کند. این مبلغ با توجه به شرایط فرد متفاوت است. همچنین این مبلغ باید برای یک دوره ۲۸ روزه و به صورت متوالی در حساب باشد که این دوره نباید قبل از ۳۱ روز قبل از درخواست متقاضی پایان یافته باشد.

این مبلغ شامل هزینه تحصیل و زندگی فرد است. هزینه تحصیل شامل هزینه یک سال تحصیل یا کل هزینه اگر دوره تحصیل کمتر از یک سال است. این هزینه با توجه به مقطع تحصیلی، دانشگاه یا مدرسه و رشته تحصیلی متفاوت است. هزینه زندگی با توجه به این که فرد در چه شهری سکونت دارد متغیر است. برای فردی که قرار است در لندن تحصیل کند ماهیانه ۱۲۶۵ پوند و برای باقی شهرها ۱۰۱۵ پوند که باید هزینه ۹ ماه در حساب بانکی شخص باشد. به طور مثال شخصی که برای دانشگاهی در شهر منچستر پذیرش گرفته است باید علاوه بر هزینه یک سال تحصیل اش مبلغ ۹۱۳۵ پوند در حساب بانکی اش داشته باشد.

برای هر همراه شخص متقاضی ویزای جنرال این مبالغ به شرح ذیل می باشد: برای شهر لندن ماهیانه ۸۴۵ پوند و برای باقی شهرها ماهیانه ۶۸۰ پوند.

اگر شخص درخواست ویزای tier 4 (child) را دارد، حساب بانکی مذبور می تواند به نام خودش یا والینش (سرپرست) باشد. اما اگر شخص درخواست ویزای tier 4 (general) را دارد و می خواهد از تمکن مالی والدینش (سرپرست) استفاده کند (یعنی حساب بانکی به نام والدینش (سرپرست) باشد) باید یکی از مدارک زیر را ارائه دهد:

شناسنامه
گواهی فرزندخواندگی
یک سند دادگاهی که در آن نام سرپرستان قید شده باشد
علاوه بر این نامه ای دال بر رضایت والدین (سرپرست) برای استفاده از این پول نیز باید ارائه شود.

اگر شخص نشان دهد که هزینه تحصیل یا قسمتی از آن را پرداخت کرده است مبلغ پرداخت شده از مبلغی که به عنوان هزینه تحصیل در حساب شخص باید واریز شود کم می شود. همچنین اگر محل اقامت شخص خوابگاه های دانشجویی است، متقاضی می تواند با پرداخت حداکثر ۱۲۶۵ پوند به خوابگاه این مبلغ را از کل هزینه ی زندگی ( ۹ ماه) که باید در حسابش نشان دهد، کم کند. در مورد مثال قبل، اگر شخص ۱۲۶۵ پوند به خوابگاه خود بپردازد مبلغ مورد نیاز به ۷۸۷۰ پوند کاهش می یابد.

برای اشخاص زیر ۱۲ سال والدین می توانند درخواست ویزای Parent of a tier 4 (child) visa را بدهند. آنها باید:

از تمکن مالی کافی برخوردار باشند.
نشان دهند که کار و زندگی اصلی شان خارج از انگلستان است.
نشان دهند که با پایان یافتن مدت ویزا انگلستان را ترک می کنند.
توانایی پرداخت هزینه های خروج خود را داشته باشند.
هم چنین فرزند آنها باید زیر ۱۲ سال باشد، در حال تحصیل و یا در شرف شروع به تحصیل در یکی از مدارس انگلستان باشد و دارای ویزای tier 4 (child) باشد.

ویزای Parent of a tier 4 (child) visa برای اولین بار به مدت ۶ تا ۱۲ ماه صادر می شود و هر بار امکان تمدید ۱۲ ماهه آن تا وقتی که فرزند محصل به ۱۲ سال تمام برسد وجود دارد.

مشاوران ما هم اکنون آماده مشاوره با شما در زمینه مهاجرت به انگلستان ، تحصیل در انگلستان ، اخذ ویزاهای تحصیلی انگلستان و ویزای tier4 انگلیس هستند. در صورت نیاز به مشاوره با دفتر ما تماس حاصل نمایید و از امکان مشاوره رایگان تلفنی بهره مند گردید.