انواع ویزامهاجرت از طریقویزای درمانی پزشکی

ویزای درمانی پزشکی

 

uk-medical-visaورود به انگلستان جهت درمان پزشکی باید اذعان کرد که بریتانیای کبیر به واسطهُ سوابق چند صدساله در امور تحقیقاتی – پزشکی و پشتوانهُ علمی – پژوهشی که مرهون حضور دانشگاههای پزشکی طراز اول جهان در این کشور می باشد طلایه دار و پیشرو درمان پزشکی و بیماری های خاص در دنیای امروز طلقی می گردد. این امر بگونه ای است که سالانه هزاران بیمار از اقصی نقاط جهان که از درمان در کشور خود نا امید شده و از امکانات پزشکی بهره مند نیستند جهت درمان اینگونه بیماری ها به بریتانیای کبیر وارد شده و آمار حاکی از آن است که با سلامتی و شادابی به سوی خانواده شان باز می گردند.


گروه حقوقی – مهاجرتی ما با همکاری و هماهنگی با بیمارستان های معتبر و متخصصین مشهور در انگلستان می تواند رهگشای مسائل و مشکلات پزشکی شما بوده سلامتی را به شما و خانوادتان بار دیگر هدیه کند .

افرادی که جهت درمان پزشکی قصد ورود به انگلستان را دارند جهت اخذ ویزا باید دارای شرایط ذیل باشند 

- شرایط و مقررات کلی قوانین مهاجرت در مورد آنان صادق باشد . 

- بیماری مسری و واگیردار که به سلامت جامعه صدمه می رساند را نداشته باشد .
- طول دورهُ درمان نباید خیلی طولانی باشد .
- هماهنگی لازم برای نوع درمان با پزشک یا متخصص انجام شده باشد .
- پول کافی جهت پرداخت هزینه های درمان بدون دریافت کمک از منابع دولتی و عمومی را داشته باشد .
- بیمار در پایان دورهُ درمان به کشور خود بازگردد .

 

مدارک مورد نیاز جهت ورود به انگلستان در این گروه
نامه یا اوراق پزشکی تایید شده از سوی پزشک یا متخصصی که نشان دهد هماهنگی لازم برای درمان انجام شده است .
- مدارک مالی و اوراق بانکی که نشان دهند توان مالی شخص بیمار برای پرداخت هزینه های درمان است .
- نامه از کارفرما که نشان دهد جهت انجام امور پزشکی و درمانی به شخص بیمار (کارمند) مرخصی داده است .
- در صورتیکه شخص خود- فرما باشد باید اوراق مالی و برگه های شرکت که نشان دهندهُ فعالیت شرکت باشد را به همراه داشته باشد .
- مدارک یا اسناد زمین ، خانه ، مستغلات شخص بیمار
- مدارکی که نشان دهد شخص بیمار تمامی هماهنگی ها برای سفر از قبیل : بلیط ،هتل و ...را انجام داده است.
- صورتحساب های بانکی چندین ماه گذشته

در صورتیکه پزشک یا متخصص معالج تشخیص دهد که دورهُ درمان تمام نشده و بیمار هنوز نیاز به مراقبت و درمان بعدی دارد ، می توان نسبت به تمدید ویزای پزشکی اقدام کرد . در اینصورت باید نام پزشک یا متخصص معالج ، قبض های پرداختی ، زمان شروع درمان و نوع پیشرفت در درمان و مدارک مالی که استطاعت بیمار در پرداخت را نشان می دهد را به ضمیمه به وزارت کشور ارسال کرد .

درخواست مشاوره آنلاین

  1. نام و نام خانوادگی :(*)
    لطفا نام خود را وارد نمایید تا ما بتوانیم به شما مشاوره دهیم.
  2. ایمیل:(*)
    لطفا ایمیل خود را وارد نمایید تا ما بتوانیم با شما تماس بگیریم.
  3. شماره تلفن:(*)
    لطفا شماره تماس خود را وارد نمایید.
  4. سطح زبان انگلیسی
    Invalid Input
  5. متقاضی
    Invalid Input
  6. مدرک تحصیلی
    Invalid Input
  7. رشته تحصیلی(*)
    لطفا رشته تحصیلی فعلی خود را وارد کنید
  8. پیام یا توضیح در مورد وضعیت خود(*)
    لطفا وضعیت خود را توضیح دهید
  9. کد امنیتی را وارد کنید(*)
    کد امنیتی را وارد کنید
    Invalid Input
;

افراد آنلاین

در تماس باشید

شماره تماس دفتر لندن : 0044.2086160278

شماره تلفن موبایل :      0044.7425754714

تماس مستقیم از ایران: 021.81649000

 

 

پیوندهای مهم